Webbplatsens överlägg

Aucha!

Fö vale vilket trist väder, det var idag det lovades att det skulle bli bra väder, jag tror de där vädermänniskorna bara försöker lura en så man kan få en hopp om att det ska bli bra väder, men till vilken nytta? Vi blir ju bara dunderbesvikna i vilket fall!

Filmen igår, den var helt kanon, den liksom påminde inte om något annat jag sett förut, den hade ett helt nytt koncept, vilket jag gillade starkt. Dessutom är ju Leonardo Dicaprio enligt mig själv en av världens mest begåvade skådespelare. Kolla denna pudding som var med då, vi gillar!

Cillian Murphy

På imdb.com har filmen fått 9,2/10 vilket är duktigt bra! Jag ger den 4/5 :).

Shoppingen hanns inte med igår, så ja det kanske blir idag, annars imorgon. Idag blir det städningen av lägenhet efter jobbet, samt bevvan sen far jag och Pelle ut till stugan för lite lugn och ro tillsammans med Whippen ;).

5 svar på “Aucha!

  1. Åhh jag har missat Batman, men kanske inte heller ska se den om han är typ inte good looking?

  2. Cillian Murphy är grymt fin. Han är grymt läskig i ”Batman the beginning” också, som fågelskrämman. Jag tror att han är en rising star på skådespelarhimlen.

Kommentarer är stängda.