Jo idag är det fredag

Fredagen är kommen, vädret är inge vidare, Oliwer sover, jag passade på att duscha och nu sitter jag och smaskar i mig turkisk yoghurt till frukost och dricker en sjujäkla massa kaffe. Jag känner att det börjar infinna sig en liten slags fredagskänsla i kroppen, wihooo!

Kanske man skulle ta en tripp till simhallen idag?

Pellson slutar tidigt idag så då blir det att åka och köpa lite mer färg samt golvfärg och sedan bara sätta tänderna för snaaaart är det klart och jag tror det kommer bli så jäkla bra! Jag ser en fin fin bild över hur jag/vi sitter där och bara chillar med en ost och korvbricka samt ett glas vin, och ooooliver, åh vad smarr! Åh vad möjs!

Ni ska få se före bilder och efter bilder såklart :).

Inspiration…

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Hus&Hem. Bookmark the permalink.

Comments are closed.