Utgång

Nu har jag kollat dubbelavsnittet av Bevvan, det skulle blivit promenix med Helle men det hanns inte med utan det blir att gå och kolla korp fotboll istället. Ska ta med mig kameran, så får ni väl se om det dyker upp några fotbolls hunkar sen i bloggen, ha inte för stora förhoppningar nu bara, haha. Efter korpmatchen så tror jag vi ska ner mot stan och lyssna på några band som skulle spelabakom Sahara på den där gamla Wimmerströmska eller vad sjuttan det nu heter well den gården iaf, ni fattar vad jag menar va? Sooolen lyser sitt starkaste också så det är inte helt omöjligt med ett glas rosé någonstans :P.

Just det, klickade precis hem denna lilla raring 😉

Slutsåld Baseball Jacka Från Gina Tricot strl. M

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Mode. Bookmark the permalink.

Comments are closed.