Webbplatsens överlägg

Taskigt

Kul att ni gilla min nya header, kul men så många kommentarer, kul att det är flera hundra som läser min blogg varje dag, kul att någon orkade lägga en kommentar, det peppar en verkligen, verkligen! En grej som jag finner ganska rolig, det är att det finns dem som läser min blogg utan att de inte ens har en aning om att jag vet. De låtsas om som att de inte har en aning, fast i själva verket så vet de allt om mig, men tro mig, jag vet! Lite respons skulle pigga upp! Men va tjuriga djävlar ni då, det kan jag också va!

Så till nått helt annat, jag tänker att det kommer bli en liten minisemester i Kalmar i år, det är mellan öland och västervik, vilket betyder att vi först kan spendera några dagar hos Pelles päron i Byxelkrok för att sedan på vägen hem landa i Kalmar med ett par dagars hotell. Jag vill bland annat se teatern Zpanska Flugan, där bland annat Susanne Reuter och Robert Gustavsson medverkar. Så vill jag gärna åka till de där Kosta outlet som de gör reklam för heeela tiden på radion. Sen är det ju en super vacker stad som ligger vid havet, och det är viktigt, jag skulle aldrig bege mig in i landet och spendera min semester vid typ en insjö eller något liknande, buuha.

Här har du KOSTA OUTLET, visst ser det inbjudande ut? 😀

20 000 kvm shopping av kvalitetsvaror – hundratals välkända varumärken!

11 svar på “Taskigt

  1. Tack Lina! Jag ska börja kommentera din blogg också lite mer, är själv dålig på det. Kul att du öppnat den 😉

  2. Jättefint Ia! Tycker det är synd med så få kommentarer! ses vi imorgon på jobbet? puss

  3. visst är det tråkigt när man vet att folk läser och de aaaallldrig lämnar respons eller feedback på det man skriver? Jag försöker vara duktig o kommentera, men ibland går det långt mellan gångerna!

  4. Tack :). Jag ska kolla upp de där med sidan, får se om jag lyckas lösa det 😛

  5. jag gillar den nya headern (jag sa ju att du skulle ha den bilden!) och designen känns väldigt du. skit i att ingen kommenterar, de läser ju iaf 🙂 puss o kram

  6. I hear you sister, så därför lämnar jag en kommentar. Den nya designen är jättefin och headern är jättefräsch (stavas?).

    När vi ändå pratar om bloggdesign så har jag en grej som du måste ordna i din blogg. När du lägger ut länkar så öppnas dom alltid i samma fönster när man klickar på dom. Jag tycker att detta är sjukt irriterande oavsett vilken sajt det handlar om, du är tyvärr inte ensam. Fixa till det så att dom öppnas i ett nytt fönster när man klickar på dom, det tror jag du kommer tjäna på (behålla besökarna längre, mindre irritation, etc). Bara ett tips 🙂

  7. Fast Kosta ligger ju inne i landet, vid en insjö, och för övrigt är det rätt överskattat.

Kommentarer är stängda.