Allmänt,  Oliwer!

Lugna dagar…

Vilka rofyllda dagar vi har här i vårat hus, gillar!

Vi har sedan någon vecka tillbaka försökt få Oliwer att somna lite tidigare, runt åtta tiden istället för 9-10 tiden. Så idag runt sju så märkte man hur trött han var, och ska han då få ta sig en sleep på en halvtimma för att sedan vakna och somna när vi går och lägger oss? Nej. Jag körde in Pelle i duschen så fick han ta Bebbo med sig, han gillar verkligen att duscha, eller ja han blir väldigt distraherad av vad som händer. Väl ute ur duschen, insmord Bebbo så deckade ju han i min famn 19.20. Så efter en stund gick jag in och la han i vaggan (första gången) så satt jag där en stund för att kontrollera att han verkligen sov.

45 minuter senare hör man att han är vaken. In och peta in nappen, han somnar om i 5 minuter och vill sedan inte sova mer. Så han får lite käk och sedan lägger jag ner en halvsovande bebis i vaggan. Satt där i drygt 20 minuter medans han lite oroligt låg och gnydde men somnade till slut om. Efter ytterliggare 20 minuter vaknar han upp och då går Pellson in och petar in nappen, vaggar lite och han somnade direkt om. OCH, han har ännu inte vaknat igen, har vi lyckats? Men, Bebbo vill bara sova ca 10 timmar per natt, vilket alltså betyder att han kommer väcka mig runt halv sex imorgon bitti. Men det kan jag ta, få morgonmysa med världens sötaste Oliwer!

Så nu ska jag gå och lägga mig, natti natti!

Kommentarer inaktiverade för Lugna dagar…

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.