Oliwer!

Innesittarväder

Idag fyller våran Oliwer 3 månader, lillskrutten!
Alldeles färsk 😉

 

6 dagar gammal Bebbo

Och 3 månader senare…

 
…ser man ut såhär! Godiset väger nu 6650 gram och är 63 cm lång 😉
 
 

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

3 kommentarer

  • isons

    Jag tycker nog han är ganska lik Pelle, oftast iaf. Men kan även se likheter av mig i honom :). Ja vi är nog lite lika, kanske därför vårt att säga vem Oliwer liknar mest! Hälsa tillbaka och önskar er en RIKTIGT GOD JUL! Och tack för kortet :). Kramar!

  • Elisabeth

    Vad fort tiden går. Snart är det jul och vi önskar er alla tre en skön jul ihop er fine lille kille. Han är väldigt lik Pelle eller??? Men ni två har ju aktenskapstycke också, så det är lite svårt att säga. Gullig är han…. Janne hälsar också.