Webbplatsens överlägg

Regn :)

Det regnar, och det behövs! Våran gräsmatta utanför är helt gul och det går ut varningar om att det lätt kan bli bränder pga torkan, så ja lite regn behövs allt. Visst vore det perfekt om det var strålande sol alla dagar i veckan, men så på söndagsnatten mellan midnatt till ca klockan 2 på natten så verkligen ös regnar det, tänk så grönt och fint allt skulle vara mycket längre då. Men det där vädret är ju inget mar rår över, tyvärr.

Träningsvärken är här på besök igen, det blir lätt så när man är precis helt jävla otränad och sedan rider en tur…dessutom så red jag lätt i all trav igår eftersom jag inte ville sitta och dunsa på Cirkus stackars rygg. Att rida lätt barbacka var som att göra situps, vilken träning alltså! Vid några tillfällen testade jag även att på ganska långa tyglar luta mig ganska mycket bakåt, som typ när man sitter i en sulky, jag höll tyglarna med andra handen och ”bröööna” med andra handen, för satan vad det skumpar och de gör ganska ont. Tur för lilla Cirkus att han är så mjuk :).

Även idag, och imorgon är det dubbelavsnitt av Bevvan, lycka! Efter det blir det att piffa till lägenheten lite inför våran andra visning som är imorgon.