Plantering!

Jisses vad mycket fint de hade där borta bakom Janne Banan, och redigt billigt var det också, Hubbe köpte sammanlagt 46 plantor av lite olika modeller, 400:- totalt, skapligt billigt! Jag fick betal typ 300 för 10 plantor på Blomsterlandet, och Blomsterlandet ska ju ändå vara ganska prisvärt liksom.

Jag har bland annat planterat Verbena, som enligt mig är den finaste ute blomman man kan ha, det är en ”häng” variant som bara växer sig större och bli allt mer hängigare, dessutom i en blodröd färg, ruskigt snyggt! Den ska jag satsa på nästa gång jag ska sätta blommor hemma :).

Verbena:

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Bilder, Blommor & Trädgård. Bookmark the permalink.

Comments are closed.