Härliga dagar

Jag fick höra idag att AC:n hade varit igång igår, men att den nu är trasig igen, fick inte ens känna på hur svalt det kan vara i grillen :(. Men den ska ju lagas idag hoppas jag.

Igår var vi ute i Tyftingemar, jag red tjockisen Cirkus en sväng och satte mig även upp på Jannis Wella, skaplig skillnad kan jag lovas, från mega tjock ponny barbacka till väldigt stor tunn storhäst, men det var skoj, men oj, man har ju tappat precis varända liten ridmuskel, så gissa, japp här står jag nu idag med träningsvärk, imorgon lär det vara värre, buhu. Vi käkade även gott och spelade spel. Var hemma vid tolv snåret och då var det bums i säng, somnade som en stock. Har legat och drömt att jag äger en iphone (är jag den ända som inte gör det) och jag vill verkligen ha en, så fort jag kan förnya mitt abonnemang i juli/augusti nån gång ska jag införskaffa mig en sån, bättre sent än aldrig ;).

Dessa dagar i veckan har verkligen varit kanoners, tack Karin, Jonas, Janni, Pelle och Martin för super duper trevliga kvällar, dem måste de bli fler av ;).

Och vädret fortsätter, så imorgon ska jag ligga ute i solen och göra en ansträngning till att få en gnutta färg!

Freeedeag idag, visst är det härligt, speciellt för alla er semesterfirare! Själv har jag 15 arbetsdagar kvar, lääängtar!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Väder. Bookmark the permalink.

One Response to Härliga dagar

  1. mammablogg says:

    gullet… tack snälla!!!

Comments are closed.