+3

Natten har varit mycket lugn, de har snorats och hostats men ingen bäbis, förbannat :(. Tänk att jag en dag sitter och skriver ut att det lilla korven har kommit ut, och det är liksom typ max 2 veckor kvar tills det, kan ju hända vilken dag som helst, men jag känner mig mycket otålig!

Och, älskar Lady Gagas nya:

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Musik, YouTube. Bookmark the permalink.

2 Responses to +3

  1. isons says:

    Tack :). Och jo de säger ju att tiden bara rinner iväg, men jag längtar så mycket!

  2. Malin says:

    Förstår att dagarna måste kännas sjukt långsamma. Själv har jag blivit snittad båda gångerna och fått ett datum då dom verkligen kommer ut. Detta har varit 3-1 vecka innan bf, så att gå förbi bf måste kännas extra långt. MEN snart är den ute och då önskar du istället att tiden gick lite långsammare…
    Lycka till!

Comments are closed.