Webbplatsens överlägg

Vi lyssnar på musik

Helvete att min förra lååånga inlägg försvann, så jävla frustrerande! Men ska försöka få ihop det igen…

Vi har lyssnat på musik här hemma idag, jag har varit ruskigt dålig på det under tiden, men idag blev det lite Rod Stewart och Orup, vilka härliga gamla godingar! Vet inte varför jag gillar dem så mycket? Kanske lyssnade min mamma på dem mycket när jag låg i magen eller var mycket liten? Musik påverkar bebisen mer än man tror.

Besöket hos BM gick fin fint. Magen har vuxit 1 cm på två veckor, nu 36. Mätte magens omkrets igår, 105 cm, +1cm på 3 veckor. Hjärtljudet låg på 140 och jag hade som vanligt lågt blodtryck, brabra. Huvudet har glidit ner lite mer, men fortfarande lite ruckbart, är inte ens säkert det kommer fixera sig.

Efter BM tog jag en tripp till jobbet och svepte en kaffe med Katta samtidigt som jag kollade läget, kan inte redigt hålla mig borta från jobbet ;).

Har köpt kudde, täcke och ett uuuuuunderbaaaart påslakansset till Bebbo idag också, jag är helt såld på pingviner, eller jag har blivit såld på dem, trodde det skulle bli ugglor men nej pingviner it is. Svart/gult/vitt fina färger :).