Freeeeedag!

Vilken härlig morgon, helt grått och dassigt, alltså ironiskt skrivet. Men jag är på strålande humör i vilket fall. Kaffekoppen är upphälld, ska sätta på mig lite kläder också, 13,5 grader ute, brrrr! Snart traska bort mot Janni för att vidare traska ut mot stallet och de stora A-tävlingarna, Jossan ska tävla 1,40 idag på Chiquita! Hoppas jag kan se det, ska nämligen iväg en sväng runt lunch, why? För vi ska köpa bilen idag och får även ta med den hem idag, wiiiiie! Synd bara att jag förra veckan tankade BMW:n för 800 spänn (full tank) vilket tar ungefär en månad att köra upp.

Framåt eftermiddagen blir det stan, hem till mamma och hitta ett par passande skor tills imorgon och ikväll kommer Helle hit, det blir fix&styr. Jag har en bra dag framför mig :). Och jag är SÅ glad att jag igår runt nio tiden beslöt mig för att plocka iordning här hemma, bara dammsugningen kvar, härligt!

Ha en bra dag alla, uppdaterar från stallet 🙂

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.