Allmänt,  Bilder

Lyckad shopping

Tänka sig att jag fann allt jag skulle ha på stan, dvs jag hämtade ut min klänning, köpte en kofta, lite grejer från Apoteket samt ett par skor till Pelle, vilken lyckad shopping! En bakad potatis blev det även på Kannan tillsammans med Elin, Helle, Jennie och Maya ;).

Efter shoppingrundan tog Helen och jag en paus nere i hamnen tillsammans med en Mc Flurry och pratade världsproblem, dvs pengar – ekonomi! Och det är ju lustigt vad de där små rackarna kan förstöra relationer mellan människor, skapa krig, svält och mord och sedan vara precis tvärtom, skapa världens lycka!

På eftermiddagen har vi suttit i trädgården och fikat, Helle, Emelie, Ellie och Leia. Jag fick min Voksipose levererad + lite annat fint också, tack :). Voksiposen uppfyllde mina förväntningar och mer därtill. Den lilla pingvinen är en kudde, en kudde som man lätt och smidigt kan ta bort om man tröttnar eller om bara kudden kanske behövs tvättas. Dessutom var det liksom en påse i påsen, super bra när det kommer en kalla Kanadavinter snart! Voksiposen luktade dessutom helt underbart gott, ni vet sådär som det luktar om man kliver in på tex Mio, NYTT och fräscht ;). Får väl se hur länge den lukten får stanna kvar :).

 

Jag bara älskar den!
Två påsar i en 🙂
Finaste detaljerna
Dress, mössor och haklappar till bebbo

 

Nu väntar jag bara på den där vagnen också, och ja bebisen såklart. Pelle har börjat idag med att bygga ett vägghängt skötbord, tur man har en handyman liksom ;). Han godkände dessutom namnet!!! Eller han sa, den kan heta det så länge, så får vi se om det dyker upp något annat på vägen. Jo jag har verkligen blivit vän med namnet, dessutom är det väldigt få som heter det, men sen då mellannamn??? Vilken jäkla djungel det här är!

Imorgon ska vi förmodligen åka och provköra en bil, guuuuud såååå skoj :D.

Har missat min powernap idag, såkvällen blir alltså i det lugnaste laget 😉

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

3 kommentarer

  • isons

    Ja för det kan ju inte vara så att jag skämtar? Dessutom råkar jag ha ett par ”foppa-ballerina” som faktiskt är redigt söta :). Dock får jag inte i foten i dem heller :(. Men jag ska påminna dig om den här dagen då den kommer besöka dig, om det nu någon gång händer.

  • sis

    har du foppatofflor på bröllopet så kommer jag att gå till botten med släktforskning och DNA-test för då är jag osäker på om vi är släkt via blod!!