Allmänt,  Bilder

Ingen bra sommar

Vi kan väl alla vara eniga om att sommaren 2011 inte bjudit på det bästa sommar vädret. Det har varit dagar då det verkligen varit sommar ute men mestadels har det regnat och varit ruskigt, hur mycket har det inte åskat liksom? Hur ofta är det såhär grönt ute den 10:e augusti? Brukar vara bruna gräsmattor vid den här tiden, nej det kunde allt varit bättre väder. Och det verkar inte bli bättre heller, idag kommer det bli max 16 grader varmt, men halåååå? Det är ju skit kallt!

Men vilken sommar jag har haft, två vänner som fått barn, en vän som gifter sig, första sommaren i vårat hus och snart anländer det en liten korv! Vem hade anat något av detta förra sommaren? Så sjukt fort allting kan vända :).

Vad kommer hända nästa sommar?

Bildregn från sommaren 2010:

Kommentarer inaktiverade för Ingen bra sommar

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.