Visfestival!

Nu är årets happening här, eller ja Västerviks happening, eller MC-dagarna är nog större? Well, det är dags för Visfestival! Även detta kommer spenderas nyktert, för första gången på vääääldigt många år. Tänk att varje vislördag (förutom en då han var bortrest) så har man suttit i Pers stuga, tradition liksom, en av årets fester! Det är nog ingen skillnad i år, Per har fest och det kommer bli världens röj och Turisttåget kommer och hämtar upp alla, alltid en lyckad kväll! Fast i år kommer inte jag vara där, så sakna inte partypinglan alltför mycket nu, ni klarar er utan mig ;).

Snart blir det att svira om från min älskade mjukisdress till något mer passande, det blir en dag på stan med Janni och korven Elliot, och när jag nyss förde över mina Iphonebilder till datorn så hittade jag en bild på en nykläckt Elliot och en stolt pappa!

Tror han är runt 16 timmar gammal här, lilla korven 🙂 Tänk vad tiden går fort, nu är han 2 månader och 1 dag gammal!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Barn, Bilder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.