Aktiv!

Jag tycker jag har varit ganska så aktiv idag. Började ju dagen i vanlig ordning med kaffe, efter det tryckte jag i mig de godaste pannkakorna. Sen satte jag igång och började måla, igen. Det är en hylla i köket som är skapligt stor och jobbig att måla, men man kan om man vill, sista fönstret är även målat, nu är det bara invändigt kvar och det får göras utomhus. Har även målat lite andra grejer.

Helen kom hit, sen kom mamma och pappa, Helen och jag tog en promenix ner till stan där det förtärdes en lunch på Kannan samt shoppades en bikini på hm, sötaste bikinin, jag ser ut som en redig gräddbulle i en, volanger klär verkligen en tjockis!

En sådan blev det fast i färgen marinblå

Pappa hämtade upp oss och vi for hem till huset igen. Milda Matilda vad fint, älskade fina hissgardinerna som mamma sytt sitter nu uppe! Så snygga, jag ska knäppa lite bilder på dem sen ska ni få se vad läckert de blev, tack bästa mamma och pappa <3.

Helle och tog oss en kaffe i solen och snackade gamla minnen som hänt, herreguuuw säger jag bara, men fan vad roligt vi haft det, och ska ha, för det slutar väl inte bara för att man får barn?

Helen stack iväg till jobbet och jag greppade penseln igen, tog tag i den förbannat tråkiga hyllan dock iklädd min nya bikini. Så nu strosar jag runt här hemma och Pelle kommer nog vilja käka upp mig när han ser mig, ja för jag ser verkligen ut som en bakelse, en krämig, rund bakelse, ha!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.