Webbplatsens överlägg

Den siste

Vet ni att det är den siste juni idag? Dvs imorgon börjat juli, årets bästa sommarmånad kanske? Visfestival och Mc dagarna, så skojigt.

Jg har förövrigt bränt mig, jag som aldrig gör det typ, men med det här nya super pigmentet så får man lite lättare färg, och då ska jag tillägga att jag smörjer in mig ordentligt med solskyddsfaktor, rädd för att få pigmentfläckar som sedan inte vill gå bort. Stället jag bränt mig på är bröstet, det är helt brun-rött, och för tillfället har jag vikt ihop lite mjukt papper som jag klämt fast under toppen då det skaver och bränner till förbannelse annars.

Vädret då, enligt tv-vädret igår så sk de bli strålande sol idag men enligt tidningen regn, oklart alltså. Önskar sol för alla semesterfirare och regn för alla oss som jobbar.. och de är näst sista dan på jobbet idag, helt sjukt! Tiden går sååååå fort hela tiden, men, ju snabbare tiden går desto snabbare får jag träffa lille korven i magen :).

Dags att ta och jobba lite i denna STEKHETA värme!

1 svar på “Den siste

  1. Ja nu längtar vi alla tror jag! 😉 Elliot säger att han hoppas på en kille som han kan riva kvarteret med, medans mor tror på en tjeja.

Kommentarer är stängda.