Sovmorgon

Jag klev upp vid nio idag, skapligt sent. Men jag behövde få sova. Det finns de som fortfarande inte klivit upp, jag syftar på Pelle. Han ligger fortfarande och drar stock. Jag nöp han i tå´n för någon halvtimma sedan men fick inget gensvar, och nu fick ha ett glas iskall saft… Ni förstår, de hade nämligen företagsfest igår. Så jag hämtade hem en onykter Pelle inatt, och vet ni, det börjar bli en ful ovana det där, vet inte hur många nätter jag har åkt och hämtat han, det får snart bli ett stopp på det där känner jag! För idag heter det faktiskt ”gravida ihop”.

Limpan viskade i mitt öra förut att hon gärna vill ha sin kaninbur klar idag, och det ska jag se till att lilla hjärtat får, det var värst vad de drog ut på tiden.

Vad ska jag hitta på idag då? Kan väl knappast gå ut i värmen, då frodas väl den här förkylningsbakterien ännu mer. Jag ska ta en panodil till att börja med iaf, sen får vi se vad som orkas med…

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.