Webbplatsens överlägg

Det har hänt igen!

I förrgår natt vaknade jag av att det hemska händer igen, kramp så in i vassen i ena vaden, det gör så ont att jag bara vill vråla rakt ut men hejdar mig och börjar frenetiskt klämma och massera vaden tills det släpper. Det har nu änt två gånger, och jag hoppas aldrig mer, sådan smärta!

Det blev inget bloggande igår, jag hade annat för mig hel enkelt. Det byggdes hylla, rensades i rabatten, sorterades sopor, kaffepaus hos Rogga och Therese, och kvällen avslutades med grillning hemma hos Adde och Michaela, en hel bra dag alltså!

Så var det fredag igen? Ja på riktigt nu. Jag ska försöka byta bort mitt lilla pass imorgon så jag kan vara ledig lörd-mån, vi får se om det lyckas eller inte, annars bara bita ihop och jobba.
Man kan även säga att det är lite av sorgens dag idag också, Ankys sista dag här, sen sviker hon oss för Ica kvantum :(. Blandade känslor där kan jag säga…

Hoppas ni alla semesterfirare njuter av låååångledighet, för nu ska jag steka massa körv!

2 svar på “Det har hänt igen!

  1. Jo men jag tror att det är ganska vanligt, Elli hade vaknat med kramp i benet också. De gör så förbannat ont bara! Haha!

  2. Gud vad komiskt, nu när jag tänker på det så hade jag också att jag vaknade av kramp i vaden när jag var gravid! Lustigt & tusan vad ont det gör!

Kommentarer är stängda.