Bougainvillea

Hej där!

Jag har tagit mig en liten shopping runda, eller ja till mitt favvoplace, nämligen blomsteraffären! Idag blev det två buketter med vita rosor samt något helt nytt, en vacker lila varelse bara stod där och tittade på mig ”mors dag tips” stod det på skylten, pytsan heller, den där vill jag ha, min första Bougainvillea! Jag googlade den lite och nu vet jag ju vart jag sett den innan, i Spanien! Där klättrar de på husfasaderna och anses nästan vara ogräs där. Den är nämligen så lättskött att den endast vill ha vatten och sol, inga knixiga idiotgrejer som det är med tex Orkidén.

Så nu har jag planterat den i en kruka, får se hur länge den kan stå inomhus…jag älskar den!

 

Spanien -2010 med  Bougainvillea som bakgrund, så vackert!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Blommor & Trädgård. Bookmark the permalink.

One Response to Bougainvillea

  1. beccis says:

    tvivlar starkt på att jag var tio år där, men låt gå! 😉

Comments are closed.