Ikea!

Sooolen skiner, det dricks kaffe, blo´ggas och mys med Limpan, dety är lördag, jag är ledig, vi ska åka till Ikea, det är en perfekt dag, jag känner det! Tror dock Pelle inte tycker den lika roande, han gillar inte Ikea, eller han gillar inte att gå i ett och samma varuhus i flera timmar, haha. Meeen nu ska han få göra det iaf!

Igår förstår ni, ja igår var jag Angelica och Emelie och hälsade på lilla färskingen Leia på BB. Guuuud vilken liten söt varelse, jag dog nästan. Helt fantastiskt att den har legat i magen hela tiden, det var trots allt vi som var med från början, från graviditetstestet på jobbet tills då 34 veckor framåt, vad fort tiden har gått egentligen, och vad helt fantastiskt att det kom en liten människa till slut!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Barn. Bookmark the permalink.

Comments are closed.