Webbplatsens överlägg

Solig påsk!

Vilket väder vi har gubbar, helt fantastiskt! Förmiddagen och lunchen spenderades på staden med Lotta, Lina och Icca. Det är så mycket folk på stan nu så jag får nästan lite torgskräck, dessutom är ju det många hemvändare hemma också…för alla som ska ut och slira ikväll så blir det nog en jäkligt skojjig kväll, jo lite avis är jag allt ;).

Pelle och jag har under eftermiddagstimmarna varit ute på gränsö och gått, inte i skogen, näe ni för det bara kryllar av orm på den där ö:n så jag höll mig på cykelbanan, eller ja ända tills vi fcik möte av en stor svart hund, (Whippen avskyr svarta hundar?) så då fick jag slänga mig lite åt sidan vid kanalan, mannen som höll i den stora svarta hunden som visade sig vara en bjässig rottwailer undrade om våran hund ville leka med deras, höhöhö näääeee herre det går inte, då blir det skapligt med köttfärslimpa här tänkte jag. Ja det var den promenaden det, vi avslutade med en glass och handlade kvällens käk på Coop som kommer bestå av grillat, mums!

Nu ska jag slänga mig en soffan en stund, blir nog film!

1 svar på “Solig påsk!

  1. hola! kul att whippis roar dig. vi har det bra osv. har varit i gibraltar idag, var asfett o varmt men lite molnigt till och fran. imorgon ska det bli annu battre vader hoppas jag sa da far vi sola lite, o till kvallen blir det shopping i lacanada! har spenderat en timme uteomhus o lyssnat pa de skallande hundarna o pratat strunt med sacki. nu ska vi slanga oss i soffan o kolla film. hoppas ni har det bra! glas pask 😉 xoxo

Kommentarer är stängda.