Torsdag

Solen skiner fortfarande och det börjar bli riktigt behagligt ute :).

Idag ska jag planetar lite blommor här på jobbet så det blir sommarfint och behagligt när våra gäster sitter och ska käka ute på våran faktiskt ganska fina uteservering. Han som säljer blommor och grönt bakom Janne Banan kommer hit idag så jag ska besöka honom för att se utbudet, ska tydligen vara ganska billigt?

Vill tipsa om Allénsdagen på lördag, då har alla butiker i Allén specialerbjudanen och gallejs. Vi serverar Wallenbergare mellan 12-16 för endast 65:-. Janne Banan ska ha loppis, och hur kul är det inte med loppis? Alla pengar de drar in på den går oavkortat till BRIS, så gå dit och stöd dem, jag kommer göra det innan jag börjar jobba vid tolv.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Torsdag

  1. JempaHella says:

    Trevligt upplägg 🙂

  2. karin lund says:

    BrA JOBBAT BRUTTAN..:)
    ta och gå in i widgets i kontrollpanelen och ta bort blogroll.. den behöver ju inte vi som läsare se:)
    puss och kramar

Comments are closed.