Spännande grejer!

Vi har varit och handlat på (innan) världens tråkigaste mataffär Willys, men nu har de byggt om, och skaffat scanner, så nu är den as het! Pelle och jag gick omkring som yra hönor därinne och försökt hitta allt som låg på helt olika ställen nu… Efter att vi handlat så sa jagt ill Pelle att vi nog får ta en dag då vi har lite mera tid och lära oss de där med scanner, ja typ en helg då säger Pelle för de lär väl ta ett antal timmar att lära oss det, haha!

Efter handlingen så fick vi enormt sug på toast, så hem till päronen och lånade snyggaste smörgåsgrillen och nu en stund senare ligger vi båda as mätta och jäser till Per Moberg på tvn. Vilken bra eftermiddag.

Snyggaste smörgåsgrillen, Kossan Daisy!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Mat&Dryck. Bookmark the permalink.

Comments are closed.