Webbplatsens överlägg

Åhhhneejjj Västervik du är pinsam!

Förr förra veckan hände det TVÅ gånger, programpunkten Chans till romans på Mix Megapol, då var d två stuckna från Västervik på samma vecka, och så hör jag till min fasa och skadeglädje idag att i eftermiddag är det en västerviksbo som ska var med igen!!! Förstår inte folk hur pinsamma de är!!!??? ”Johanna från Västervik ska fråga chans på sin bankman” herre! De betyder ju att hon förmodligen inte är en ungdom, vilket gör allt mer pinsamt! Missa inte, halv fem!

11 svar på “Åhhhneejjj Västervik du är pinsam!

  1. Haha ja fast, det är ju inte åldern som gör dem till pinsamma, utan hela uppförandet att ringa in till radion för att för hela svenska folket fråga chans på någon, men det slutade ju lyckligt :). Tycker det är ett pinsamt och en smula barnsligt bara 🙂

  2. Lyssnade och kom fram till slutsatsen att du har förutfattade meningar angående ålder, annars pluggar väl Johanna på Komvux och låter som en småtjej.

  3. Åhh Madde ta de lilla lugna! Jag menar att vi givetvis är unga, men ingen ungdom (tonåring typ) längre. Och jag tror bara de är typ fjortisar som anmäler sig till ett sånt här program :).

  4. Alltså Ia… ”Jag tvivlar på att bankmannen är under 25 år och då är man ingen ungdom längre”? Faaaan innebär det att vi är gamla? Jag som varje dag försöker intala mig att 25 (i år 26, herregud!!) inte är någon ålder. Ett litet ögonkast på din blogg och år av åldersförnekelse är som bortblåst. Allt slit, alla positiva affirmationer, alla mantran om att man fortfarande är ung som 25-åring är nu borta. Tack för det.

    😉

  5. Rix fm va? Haha hörde ni inte när det var en tjej som frågade chans på sin tjejkpmpis utan att veta om hon var lesbisk eller inte o fick totaldiss av kompisen i radio..pinsamma som måste låta hela Sverige lyssna när de gör bort sig

Kommentarer är stängda.