Gahh

När jag valde skor imorse så valde jag jävligt fel. Eftersom det var helt super bra väder igår så tog jag gympa dojjor idag, för att få en effektivare promenad hem efter jobbet, tvivii fick jag för det var ju helt vitt på backen och därmd ser man inte vart de snorhala fläckarna är och jag vill inte bryta ett ben eller ha någon som skrattar åt mig för att jag ligger som en pajas i asfalten, nej ni. Så jag handlade lite på Coop och sedan traskade jag till Pelles jobb där jag hängde någon timma. Pelle var inte färdigjobbad så jag susade hem i bilen. Väl inne i garaget som ligger i byggnade här, super mega jävla trångt, det diffade på en 1dm mellan bilarna och efter mycket om och men så stod bilen där den stod…skapligt förbannad på folk som inte kan parkera!

Idag ska jag se det där nya programet som har blivit så populärt runt om i världen,  Den hemlige miljonären!

Välbärgade personer som lämnar sina bekväma liv för att under en vecka leva bland fattiga och utslagna människor. Det är temat i Kanal 5:s nya serie ”Den hemlige miljonären”.

I varje program lämnar en ”hemlig” miljonär sitt priviligerade liv med en begränsad budget. Där kommer de att arbeta under täckmanteln volontär för olika frivilligorganisationer. På den sista dagen avslöjar miljonären sin verkliga identitet och skänker pengar från sin privata förmögenhet.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Film/TV. Bookmark the permalink.

Comments are closed.