Webbplatsens överlägg

Sista dagarna på jullovet

Skolan börjar med en studiedag. Och jag har ledig måndag, bra tajming.

Vi har haft så sköna lediga dagar nu. I torsdags var jag, mamma och beccis på spa ute på Gränsö. Vi började med en dundergod frukost först inne på slottet.

Efter spat så åkte jag hem till Elin och hängde. Vi åt en riktigt god middag som Sigrid hade lagat. Vi käkade godis och pratade i många timmar. Sigrid visade oss ett litet träningspass också som gjordes på Elins matta 🙈.

Fredagen hängde vi i stallet på förmiddagen. Sedan lämnade jag av Lykke hos en kompis. Åkte hem och fortsatte hjälpa Pelle att sätta fast trappan, nu är den på plats!! Ska fota!

Efter playdejten så åkte hela familjen och såg Håkan Bråkan på bio, riktigt bra och sevärd film för hela familjen.

Igår var vi såklart i stallet och Lykke fick rida. Det har tyvärr inte blivit så mycket av de under lovet för hennes del men allt satt som en smäck. Nästa vecka börjar lektionerna igen 👏🏼.

Efter stallet så var det städningen av huset och en film i sängen för lite chill innan våra vänner kom på spontanmiddag. Vi åt gott och spelade spel.

Idag skulle vi egentligen åkt på tävling i Målserum, men den blev inställd. Så jag har börjat sy lite på förmiddagen. Efter lunch åkte vi ut mot stallet, packade in Ison i transporten och åkte mot Sjöhagen för hoppträning för Louise.

Det gick strålande bra och jag är så stolt över båda mina grabbar. Oliwer var lite nervös innan men gjorde det så bra. Ison är en grym ponny att ha med sig till nya platser. Är inte ett dugg tittig och sköter sig exemplariskt.

Nu är vi hemma igen och gårdagens rester fick bli middag, älskar när det kan vara så enkelt.

Lite chill innan jag hoppar in i duschen och sedan vidare till symaskinen igen.

Lämna ett svar