Webbplatsens överlägg

Födelsedag 🎂

Imorse klev vi upp lite extra tidigt och försökte smyga så gott det gick. Väckte en trött storebror innan vi gick med chokladbollar och tomtebloss in till Lykke samtidigt som vi sjöng Hampus Birthday! Lykke satte sig ivrigt upp i sängen och hon erkände att hon varit vaken en stund men legat kvar och väntat.

Vi gick ner till köket där det väntade presenter!

Kläder, skor och en IPHONE. Som hon längtat! Eftersom bästis har en så har det varit en stor önskan hon haft. Tänker att den kommer ersätta paddan. Hon blev så glad❣️

Lämnade av födelsedagsbarnet i spöregn i skolan och åkte sedan till jobbet.

När vi kom hem igen efter arbetsdagen så låg det present i brevlådan från farmor och farfar, tack! Båda barnen blev super glada! Sen var det dags att förbereda middag och efter det gick jag och Lykke och chillade en stund framför Bolibompafamiljen.

Vid fem kom moster och mormor med familj hit. vi åt en enklare middag med tillhörande tårta som Lykke älskar. Presentöppning igen, och hon fick det hon önskat sig. En realistisk docka, vagga, mobilväska och diadem. Hon var så lycklig! Man blir så glad av att se sina barn så glada och nöjda och är tacksam för att vi lever i den delen av världen där vi kan fira.

Redan fredag imorgon. Ledig helg väntar och jag tänkte skriva ihop garderober. Måste också ta fram lite mer hästkläder till barnen. Mössa, vantar mm. Det börjar bli lite kyligare.

Lämna ett svar