Webbplatsens överlägg

Helgen sprang förbi

Haft en tung vecka men med en del ljusglimtar. Renoveringen här hemma tär på allas krafter. P gör sitt yttersta och jag tar kidsen och försöker rodda så mycket jag kan med det andra. Kyligare väder kräver mer och bättre kläder vilket gör att vår tillfälliga hall (som ligger i vardagsrummet) fylls på. Men, om fyra veckor kommer målaren så kanske om typ 6 veckor är det målat och klart uppe i barnens rum. Plattläggaren ska komma och lägga klinkers i hallen och efter det ska trappan sättas upp. Det är stora men få moment, men de kräver sin tid. Så tacksam att P får hjälp av Sacka, Jim och Disse 🙏🏼.

Det ska bli underbart att få sätta upp adventsstjärnor i barnens rum. Om 3 veckor kommer fönstren till framsidan också. Efter att de plockats bort i våras så har det varit väldigt mörkt här hemma, märks mer tydligt nu när det är mörkare ute. Övervåningen och hallen kommer vara klart till jul, det bara måste det vara. Sedan blir det paus fram till våren då vi sätter igång med att riva ut den gamla toan, köket samt golvet. Det känns som ett mindre projekt än det som görs nu men kommer också vara tidskrävande. Eftersom vi då kommer leva utan kök så får det ändå inte dra ut alltför långt på tiden.

Idag gjorde jag stallet på morgonen. Fodrade och släppte ut hästar. Red Ison och satte på han ett täcke och sedan släpptes han ut i lösdriften. Hans enorma energi är tillbaka igen och då är det bättre han går i lösdriften. Börjat med galopprogram så hans kondition ska bli bättre samt att han ska kunna hålla en kortare och lugnare galopp.

Beccis och Jag med Mary i vagnen och Lykke på cykel tog en långpromenad. Lite lunch hemma och sedan la jag mig i sängen och kollade en film.

På eftermiddagen åkte jag och Lykko till Gamleby igen för ridlektion. Förra söndagen fick hon Jack och de hoppade små språng. Hon var så nära på att flyga av. Idag fick hon samma höst och hoppning igen… lite mindre tuff och kaxig tjej så jag sprang med och hon löste det bra ❤️.

Ny vecka väntar med mycket jobb och en minsting som fyller 6 år på torsdag, oj vad vi ska fira 🎈❤️.

Lämna ett svar