Webbplatsens överlägg

Snart 11

Vilken pang fredag! Började morgonen med att lämna Lykke på fritids. Sedan till butiken och lasta bilen samt leverera ut dagens olika begravningar. Landade sedan på Slottsholmen där jag mötte upp gänget för en frukost. Så trevligt och så gott. Deras läge slår ju alla andras!

Efter frukosten lämnade jag en blomma till och återvände sedan till butiken. Fotografering väntar i helgen så började göra en krans till den. Slutade vid ett idag så jag hämtade Lykkot och vi åkte vidare till stallet. Malin var där och gick igenom hästarna. Ison fick lysande recensioner! Lite små grejer här och där som hästar alltid har men inga större grejer. Hon tyckte han hade musklat sig grymt fint och bra. Han har ju trots allt gått på sommarbete i 4 månader men är ändå väldigt fin i kroppen. Han mår bra av att gå ute mycket.

Vi åkte hemåt och jag hade en sådan glädje i kroppen, hösten mår bra, en ledig helg väntar och snart skulle familjen komma ❤️.

Vi käkade middag och efterrätt med chokladglass och kolasås, Oliwer har såklart fått bestämma. Han fick presenter och de små lekte sedan ute i studsmattan.

Nyss hemkommen (jour) och har krupit ner i soffan i ett nystädat hem (P har städat här hemma idag 🙏🏼❤️) en brasa samt tända ljus. Let the weekend begin!

Lämna ett svar