Webbplatsens överlägg

Födelsedagar

Nu börjar månaderna som är proppfulla med nära och käras födelsedagar. Först ut är svärfar Rolf som fyller år idag 🎈. På lördag är det Oliwers tur, ett par dagar efter det mamma och en vecka efter det Lykke. Galet.

På fredag blir det lite kalas här hemma med familjen. Oliwer har önskat pannkakor så de får det ju såklart bli. På fredag kommer även härliga equieterapeuten Malin ut och ska gå igenom hästarna. Alltid lika spännande, hon är helt fantastiskt bra!

Dagarna på jobbet rullar på. Det är väldigt lugnt i butiken just nu. Tycker generellt stan är väldigt lugn, inflationen gör sina tydliga avtryck. Men begravning och bröllopsbinderierna rullar på.

Efter jobb och middag idag var det Lykkes tur att hänga med till stallet. Vi mötte upp Janni och Elny och de små gjorde i ordning ponnysarna. De är så sjukt söta när det styr. En runda i skogen först och sedan en runda i ridhuset.

Tjejerna hoppade lite små hinder (hästarna travar ju över) och de tycker det är svinskoj! När och om Lykke börjar tävla så kommer det bli sånna där rundor när man inte vågar titta och nästan spyr av nervositet. Hon är så jäkla tuff så jag blir paff. Men, än har hon inte heller ramlat av så allt kan vända.

Snart tågar vi mot en ledig helg, eller ja jourvecka just nu men en ledig helg från butiken.

Lämna ett svar