Webbplatsens överlägg

Helg och ris

Startade min morgon tidigt i stallet. Härligt väder och glada hästar som vill ha mat och gå ut. Longerade Ison och begav mig sedan hemåt igen. En snabb dusch för att springa vidare ner mot jobbet.

Det har varit så mycket härliga kunder i butiken idag! Sålt väldans mycket lökväxter och snitt. När jag slutat så mötte jag upp familjen på People. Alla skulle klippas. Tre timmar senare var vi klara. Stort tack till min snälla Beccis som gör oss fina ♥️.

Beccis klippte en Wolf cut på mig, fast med lite längre lugg. Grymt nöjd!

Spicy Hot (som var jävligt hot 🔥) till middag innan jag drog igång ett par tvättmaskiner och lite städ. I övrigt lägger jag ingen energi på vårt hem nu. Det är som det är med renovering och allt. Vi bor trångt och det är en utmaning varje dag. Att ha hallen i vårt pyttelilla vardagsrum (härligt med regn och lera ju) är verkligen kämpigt. Men ett litet påskris fick faktiskt komma fram. Lykke tycker vi ska gå all in med påskpynt, jag är inte lika positiv till det 🙈.

Tidigare i veckan var vi och gjorde en vetcheck på Ison. Allt var bra. Så jäkla skönt, varit lite orolig för ett tag men han fick bra betyg av veterinären.

Imorgon väntar en fullspäckad dag. Söndagsmorgonen tillbringar vi framför Masked Singer, sen blir det stallet för mig och Oliwer. Lykke ska iväg på äventyr med Beccis och Lorentz. Därefter ska det gräddas våfflor och senare blir det kalas . Helgerna som bara springer förbi, galet.

Lämna ett svar