Vackra smycken

En kvinnas bästa vän – diamanter? Ja kanske, eller iaf smycken, det tröttnar man aldrig på, men hur ska man kunna ha på sig dem jämt, hur ska man kunna använda alla man har, hur ska man kunna visa upp sina fina juveler, eller billiga plastsmycken eller vad man nu tycker är fint att bära som smycke? Jag tycker helt klart att man kan ”bära” upp sina smycken i hemmet också, alltså låta dem ligga eller hänga framme, men givetvis inte hur som helst.

Här är lite inspirations bilder:

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Bilder, Smycken. Bookmark the permalink.

One Response to Vackra smycken

  1. Karl Jansson says:

    Hej, jag har nyss startat en bloggtävling där man har chansen att vinna ett valfritt smycke ifrån smycken4u.se. Jag har läst din blogg och tror att tävlningen kan passa dig. Vi erbjuder därför dig en chans att ta del av i vår unika tävling. För mer information besök http://karlekenssprak.se/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smycken4u-se.

    MVH Karl Jansson från karlekssprak.se.

Comments are closed.