Webbplatsens överlägg

Stallet och en olycka

I måndags var både skola och föris stängda. Jag drog med mig båda kidsen ut till stallet. L är galen i den där katten där och går och bär på henne som en liten bebis mest hela tiden. O hjälpte mig att borsta och göra i ordning Skrutten.

Sedan bar det av mot ridbanan. Vi red där en sväng och jag tror nog Oliwer var imponerad av sin lillasyster.

Vi tog därefter en sväng i skogen också. Kantareller som plockades (växte mitt på vägen) och glada kids! Tacksam för varje stund de håller sams 🙏🏼.

När vi ridit färdigt så gjorde vi klart Skrutten. Matade med päron och knäckebröd. La in alla grejer i bagagen och stängde luckan. ”Tuturutt” lät det om bilen och i samma sekund insåg jag att nyckeln låg kvar där inne… Ringde P. Såklart kom min räddare i nöden ❤️.

Medans vi väntade så mockade jag åt alla hästarna medans kidsen blev inbjudna av Felize att följa med och klappa hönsen.

Inväntar en torsdag som är en kortdag för mig på jobbet. Men det blir väldans mycket att göra för det är typ 5 begravningar på fredags och mycket blommor som ska göras till fina dekorationer.

Kommentera