Webbplatsens överlägg

Back at work 👊🏼

Ja det blev iaf 13 dagars semester, måste bli bättre på att ta ut ledighet. Nästa sommar vill jag fasiken ha 3 veckor sammanhängande. Men, jag klagar inte för som jag älskar mitt jobb!

Förra veckan kom vi äntligen ut en sväng med vår Mariah. Hon har legat stilla i sjön så länge så det blev en tur till båttvätten.

I fredags träffade vi vänner från GBG. Vi åkte ut till Idö och käkade lunch, riktigt gott! Svin härligt väder och kidsen badade efter lunchen och smarrade på glass.

En kubb match på stugan och sedan bara hem för att svira om. Möttes upp igen och fick ett långbord på Slottsholmens uteservering.

Åh så god mat! Barnen svepte sina portioner också. Så imponerad över dem att de skötte sig så bra på båda restaurangerna.

Vi avslutade kvällen i hamnen med en glass från Bosses glassbar.

Lördag. Galet mycket regn. Vi tog oss ner på stan och fixade presenter till 40 åringen som skulle firas senare på kvällen. Vädret växlade om och det blev strålande sol, helt magiskt! Sån jäkla tur. Vi började festen vid 16 och slutade hemma 9 timmar senare. Vilket partaj!!!

Söndagen var minst sagt seg. Jag avskyr att må sådär dåligt. Allergi mot vin. Men framåt eftermiddagen kom energin tillbaka och jag drog med familjen på en svamprunda i skogen.

Till kvällen blev vi bjudna på bakismat hemma hos Sacka och Beccis, Oxfilépasta med massa parmesan, nomnomnom!

Måndag morgon och klockan ringde vid 05.45. Oväntat pigg ändå. Morgonpromenad och sedan de vanliga bestyren. Lämnade Lykke och gick mot jobbet.

En stund senare mötte jag upp mamma och Beccis för en frukost som mamma fick i Morsdag present.

Åter igen till jobbet för att öppna butiken. Sedan var det full rulle precis hela dagen. Men kände mig ändå oväntat pigg och hade energi till kvällen också.

Tisdag morgon kom bakslaget, galet trött på morgonen och vid tretiden på eftermiddagen så kändes det som en sömntablett trillat ner i kaffet… Hoppas energin är tillbaka imorgon 💃🏻.

Lämna ett svar