Allmänt

Seg vecka

Vilken seg vecka. Tre av familjemedlemmarna är sjuka, så vi håller oss hemma nu, för säkerhetsskull. P och jag testade oss igår, så vi får se vad det säger.

Igår röjde jag undan alla vinterkläder. Har införskaffat riktigt stora påsar från Clas Ohlson och dem rymmer sjukt mycket! Tips!

Har likadan i båten som alla sovsäckar och kuddar förvaras i, de är verkligen sjukt smidiga.

Lykkes leksaker fick sig också en genomgång. En påse skräp, en till Lorentz och en till Busfrö. Jag älskar att rensa.

Vädret var ju riktigt otrevligt igår med både snö, regn och hagel. Idag ser det bättre ut och jag hoppas vi kan vara ute i trädgården en sväng. Det är så synd att det är för tidigt att hålla på och plantera ut en massa blomster, det kryper verkligen i fingrarna nu och vi längtar något extremt efter sommaren.

Bambun som jag för ett par år sedan räddade, den var verkligen halvdöd. Den har tagit sig fint och jag har klippt ner den en bit så den ska bli tät och fin. Nu är jag sugen på att sätta Vilvin någonstans också, ska bara hitta en plats 🙈.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera