Allmänt

Lugn dag

Eller ja det har varit en riktigt lugn dag på jobbet. Vi har hunnit med det mesta och ligger nu steget före, jäkligt skönt! I slutet av dagen började jag ställa i ordning lite i butiken samt plockade på växter. Innan jag gick hem fick Karin och jag hjälpa till med en hämtning, P fick faktiskt också hjälpa till då det behövdes bärhjälp.

Sedan hämtade han hem alla kids, även Lorentz och efter det var det fullt ös hemma.

Gjorde igår ordning utekrukan vid butiken och satte dit ett påskris. Istället för fjädrar blev det små bitar av pampasgräs som jag fäste med en ståltråd.

Vi springer mot helg och plusgrader snart igen. Vinterkläderna fick åka på ungarna idag igen. O klär sig gärna varmt men L vrålar vilda protester och vill helst ha gympaskor och bara överdragsbyxor. Henne måste man alltid lirka lite med. Hoppas detta var bakslaget och att inget mer kommer 🙏🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera