Allmänt

Vårstäda

Full fart i butiken idag, tulpaner och lökväxter har gått som tusan! Terese gjorde härliga uteplanteringar igår och jag en större idag, de sålde slut snabbt. Igår började jag skylta om i fönstret och blev under dagen färdig. Så fräscht där nu.

När jag kom hem så var det +15 grader på terassen så dit ville man ju genast besöka. Sopade halva terassen, Lykko lekte i sin lekstuga. Spanade in Kokoloko rosen och den har klarat vintern bra. Börjat sätta nya skott. Bambun bredvid däremot måste jag nog klippa ner.

Imorgon ska det bli lika fint väder och ännu varmare ☀️. Vi ska faktiskt ta fram lite möbler och grilla lunch. Känns underbart om utesäsongen kan börja redan nu. Kratta löv och rensa i rabatterna. Älskar!

Men nu ska jag börja förbereda middag 🤎

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera