Allmänt

Sol sol sol!

Och det enda jag kan gå och tänka är ”när kommer bakslaget?” För visst har vi helt fantastiskt väder nu! Att det skulle kunna få vara såhär fint och varmt utan något bakslag med snö och minusgrader är väl för bra för att vara sant. Galet glad över all snö vi fick och alla tillfällen då vi besökte pulkapacken❣️

Min jobblördag och jag ska om någon timma promenera ner till butiken. Det var mycket människor i rörelse på stan igår, oroande mycket. Jag tror många har slutat bry sig nu och orkar inte med den här pandemin längre. Jag hoppas verkligen att det blir så mycket bättre när vaccinet är utdelat till alla och att alla som kan och får faktiskt tar det. Är man någon som inte vill ha vaccin så kan man ju fråga sig om det är såhär de alltid skulle vilja leva? För tänk om alla var vaccinmotståndare? Skrämmande.

Mysig torsdag på Guldkant med mamma och syster 🤎.

Ikväll kommer Beccis, Sacka och lilla prinsen hit ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera