Allmänt

Känner på det

Vi har en ganska lugn vecka på jobbet vilket är så härligt för då hinns allt annat med som lätt annars får vänta tills senare. Ett pampasmoln är beställt så det har jag roat med mig, det blir riktigt fint!

Vi har ju tänkt att ha ett svart kök. Men innan det så har vi nu gjort om det kök vi har. Dvs jag har målat vilket blev sådär så P har satt vinyl på luckorna istället, mattsvart.

Det är inte riktigt färdigt än men det är verkligen stor skillnad! Dock så har vi nog inte bestämt oss för om vi ska ha ett svart kök sedan, vi börjar tveka lite. P tycker vi ska ha ett grått, jag vill absolut inte det. Kikade runt lite igår och såg Ikeas gröna fronter och tyckte det var läckert! Men, är det verkligen så smart att välja ett grönt? Sedan finns det ju beige också vilket är väldigt fint. Bänkskivorna kommer vara i betong, vilket är lite beigefärgat så jag vet inte om det blir kaka på kaka? Nämen asså nu är jag så virrig och velig så jag vet inte alls. Vad tycker ni?

Nu ska jag byta om och träffa Beccis och Mamma för en torsdagsmiddag på Guldkant❣️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera