Allmänt

Ännu en söndag

Och denna sprang iväg lite för fort. Kan vara för att vi inte klev upp förrän runt halv nio. Chillade hemma hela dagen fram till efter lunch då vi packade ner skrillorna och besökte Tjustvallen. Vi var där även igår och då hade Oliwer med sig Elliot. Bara från igår tills idag har Oliwer lärt sig massor! Lykke med, riktigt impad faktiskt. Helt orädda och vill aldrig kliva av isen. En annan tycker det är roligt en stund men sedan börjar ju fötterna värka.

Lykke och jag har haft ett projekt tillsammans under helgen. Hon visade mig häromdagen Malins vlogg på SVT barn där då Malin gör en djurlampa. Jag har sett det flera gånger på andra platser men Lykke blev lite sugen och dessutom vet hon ju att detta är något hon kan få med morsan på 😂.

Köpte djur och lampa på Busfrö, sprayfärg på Biltema och limpistol hade jag redan en.

Och idag färdigställde vi den, hon blev riktigt nöjd! Placerat den på sitt lill bord och den ska sedan få stå i hennes rum, när hon får ett riktigt rum.

I fredags var jag på Hudvårdskompaniet hos Jossan och gjorde mitt livs första Lashlift!

Amen åh, så jäkla fräscht och cleant och enkelt! Jag kommer förmodligen göra om det, men först ska jag såklart se hur länge det håller. Upp till 8 veckor så jag önskar iaf 6 veckor.

Söndagskväll med Spicy Hot och Familjen Bridgerton. Rätt härligt ändån!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera