Allmänt

Digitalt Event

Sedan en tid tillbaka så har People planerat ett Digitalt Event. Vi var ett gäng företag som presenterade vårens trender och samlades på People igår och körde en livesändning. Jag var rejält nervös innan men typ 10 minuter innan vi skulle kliva upp så släppte nästan all spänning. Jag och Karin klev på och det gick över förväntan! Vill ni se det i efterhand så kan ni göra det HÄR. Så rolig grej och stort tack till People och Marie för ett grymt bra intiativ! Alla var så duktiga!

Nu måste vi förbereda oss för avgång här hemma. Vaknade redan vid sex idag för jag hade sådan mensvärk men det var skönt att komma igång lite tidigare. De kommer bli en fartfylld dag i butiken, alla hjärtans dag närmar sig!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera