Allmänt

Fredag ändå

Fredagar som efter lämning av begravning brukar vara rätt sköna. Ni vet när hela veckans jobb faller på plats och man hinner ifatt. Trots att det var Karin som lämnade begravning imorse så var det en kamp mot klockan. Göra klart binderiet till eftermiddagsbegravningen och sedan börjar beta av dagens blommogram. Det har varit högtryck på dem i två veckor nu. Kylen behövde få sig en uppfräschning och nytt snitt samt tulpaner skulle fram. Plocka bort tomma vaser, sopa i butiken, svara på diverse mail. Köra nästa begravning, hjälpa Karin att bära in en kista och så fastnade jag med bilen. Ja ni hör ju, full rulle!

Landade sen hemma efter en hämtning och njöt av en middag tillsammans med familjen. Därefter film i soffan och jag försökte blunda en stund men Lykke for fram och tillbaka hela tiden och hade som vanligt en måste fråga att ställa sisådär var tionde minut. Fick ta en kaffe och rycka upp mig istället. Att lägga sig tidigt en fredag känns inte maxat.

Köpte med lite nytt snitt hem, så enkelt och så fint. Körabärskvistarna kommer få vita små blommor.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera