Allmänt

Långa kliv

Herrejissesamalia, allewedan freda imöra. Vart tog veckan vägen?

I lördags hängde jag med tjejerna på Gränsö. Vi bodde i en av de nya sviterna, drack vin, käkade godis, badade, champagne, fördrinkar och charkbricka. Sicket härligt lyx!!

Sviterna är så sjukt fina!!! Wow wow wow! Glömde ju helt att fota, så jäkla synd!

Men vaknade upp till denna vy.

Trodde nog huvudvärken skulle vara tyngre men blev häpen att jag mådde rätt bra. En brakfrukost och sedan var man helt i form igen. Det är ju verkligen så sjukt fint där ute, på Gränsö ❤️.

När jag kom hem, veckans enda lediga dag och jag ville såklart maxa den så mycket det går. Så vi packade in pulkorna och åkte till Breviksalperna. Kidsen älskar verkligen att åka pulka, jag skriker i lycka jag med när vi far ner för backen.

Arbetsveckan har varit fullmatad, precis som alltid. När man tror att vi ligger bra till på tisdagen så händer det alltid något på vägen. Denna gång var det att jag fick åka iväg mycket eftersom jag har jour.

Imorgon taggar vi för fredag och tre dagars ledighet. Härligt!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera