Allmänt

10 år flög förbi

Nu har vi varit husägare i 10 år. Vilken resa vi gjort med det hör huset och allt runt omkring. 2 kids och en katt samt minus en kanin (minns ni LinusIda?). Många små renoveringar en större och mindre projekt för att utforma huset så som vi vill ha det. Snart drar nästa projekt igång och vi är så spända.

Från början hade det ju mexitegel blandat med brunt trä och två gigantiska vinrankor som klättrade på fasaden. Taket har varit detsamma och kommer förbli så, men fasaden kommer få en ny färg.

På ett dygn så har det vräkt ner minst 1/2 meter snö. Så igår fick jag dra pulkan till förskolan. Skitskoj för L såklart! Svettigt värre för hon som fick dra 🙈. När jag slutat så hämtade jag L och därefter hämtade vi Lorentz på hans förskola.

Fönstren var igensnöade och det var så jäkla mysigt! Satte igång att tända ljus direkt.

Efter maten fortsatte jag med mitt megasuperdupersvåra pussel och småkidsen målade.

Har börjat kika på Bron. Den där Bron som alla pratat om att man bara måste se. Såg två avsnitt och det känns lovande!

Jobblördag imorgon och just nu mellan alla begravningsbinderier så säljer vi sjukt mycket tulpaner. Gjorde denna goding tidigare idag.

Nu sätter vi igång fredagschillet här hemma med Paddington framför den mysiga brasan. Åh vad jag älskar när det har kommit såhär mycket snö 🙌🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera