Allmänt

Alltid en korvlunch på sömdagen

Jag lovade den lilla igår att idag ska vi grill marshmallows. Hon har tjatat hela veckan. P tycker ju såklart att man måste grilla korv då också, och eftersom det börjar bli en standardlunch varje söndag så fick det ju bli så även idag. Målet blev Bondbacken. Fantastiskt härligt väder och en sol som sken på oss, jäklar vad energi det ger. Sedan att jag fick hänga med världens bästa människor gör ju söndagen sådär komplett!

När allt festligt hamnat i magen så tog vi den korta quizrundan runt. Mycket trevligt, även om de små kidsen gnällde en del. Jag och Fanny ska ta den längre rundan någon dag.

Under eftermiddagen återvände jag till ett pussel som jag började med i höstas. Det är riktigt jäkla svårt. fick väl dit ett 30 tal pusselbitar på 3 timmar, så det lär ta tid, men jag hoppas jag pallar hela vägen.

Pizza till middag och därefter ett häng i soffan. Laddar för ledig måndag med den lilla och ett besök ut till den prickiga pälsbollen imorgon 🤎.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera