Allmänt

Så var det fredag och rastlösheten börjar…

Morgonen gick tipp topp! Som vanligt är kidsen med när det lämnas blommor tidigt på morgonen. Därefter släppte jag av dem och sedan packade bilen full och körde mot fler utlämningar.

Runt elva var alla begravning och blommogram klara och jag började fylla upp kylen med buketter. Gjorde fång och hade rött bra drag till och från på kundflödet. Brownietulpanerna tog slut innan jag gått hem. Vi får hem nya på onsdag igen 🙌🏼.

En liten bukett jag svirade ihop igår, jag verkligen älskar den är stilen på bukett.

Vid tre packade jag i min termos i väskan och snörade på mig kängorna. Tog en promenad mot förskolan och hämtade upp den lilla. O skulle promenera hemåt en stund senare.

Lycka att det är ljust ute när man slutar och att solen dessutom kikade fram.

Det funkar förresten väldigt bra med Lykkes glasögon. Hon är grymt duktig på att använda dem och har nu lärt sig att inte kladda på glaset när hon ska rätta till dem. Så stolt över att hon fixar detta så bra. Tänk om en annan kunde vara sådär söt i brillor ❤️.

En lättare städning hemma innan grabbarna kom hem och sedan åkte jag och storhandlade.

Fredagsmys i soffan som L peppat för hela veckan. Jag tycker också att det är ganska nice faktiskt. Tre dagars ledigt väntat och jag börjar redan känna mig rastlös och undrar vad vi ska hitta på. Jäklar vad mycket skoj vi ska hitta på sen när den här coronaskiten är över 👊🏼.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera