Allmänt

Värsta jag sett

Imorse packade jag och Karin bussen full med dekorationer. Vi fick använda bänkar för att kunna stapla på höjden. När vi kom fram till Törnsfalls kyrka så fick jag en chock när jag såg alla blommor! Det var helt helt sjukt! Hela gången längs med var helt full. Skulle tippa på att det var 100-120 dekorationer allt som allt, det värsta jag sett. Kommer förmodligen inte få se något liknande på bra länge. Längst fram hängde en krans som Kungafamiljen skickat. Häftigt!

Gjorde 4 kransar igår, men glömde fota den sista, den som faktiskt blev finast, typiskt.

Alla dessa är gjorda i oasis (stickmassa) och de tar ganska mycket tid om det är små blommor som inte täcker så mycket. Den första är gjord med bara vita amaryllis, så fin.

Kom tillbaka till butiken på förmiddagen och började med buden tillsammans med Nina. Tulpanens dag och väldigt många ville fira detta och skicka blommor. Vi var inte klara med buden förrän runt två tiden. Har haft mycket kunder och bra försäljning idag också.

Vår entrédörr (som öppnas automatiskt) vallade ut och vi fick ha öppna dörrar, alltså så jävla svinigt kallt! Var helt genomfrusen när jag kom hem och ställde mig i duschen för att tina upp… Nu har fredagsmyset börjat här hemma, något jag längtat efter hela dagen. ❤️

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera