Allmänt

Möckelkullen Odensvi

Igår efter att ha sett alla fantastiska instastories om människor som befann sig i Odensvi och åkt pulka så kändes det som ett absolut måste denna söndag.

Vi klev upp tidigt och P åkte till affären och handlade den obligatoriska korven. Kyldiskarna och korvbrödshyllan gapar ofta tomt på förmiddagen.

Gjorde varm choklad, packade väskan och klädde oss varmt. Sedan åkte vi typ 4 mil och möttes av ett helt galet fint vinterlandskap!

Lykke och Oliwer var helt galna och orädda. De ville åka hela hela tiden. När jag kollade klockan efter 1,5 timma så hade vi hunnit med 29 åk. Det var en riktigt bra backe och fort gick de. O har innan varit lite rädd och försiktig, men idag var han modig. L är ju helt vild 🙈.

Efter korv och ballerinakex i magen så promenerade vi bort till andra sidan vid sjön. Det måste vara en himla bra badplats på sommaren.

4 timmar senare var vi hemma igen, i ett snötomt Västralund.

Någon som somnade i bilen. Jag höll med på att göra det. Helt utmattade 😂.

Vilken magisk plats, varför har vi aldrig varit för tidigare? Jag är helt hänförd. Barnen har varit på toppenbra humör och ingen av dem har klagat, gnällt eller tjatat om någonting. Söndagar brukar i allmänhet vara bra dagar men den här var en av de bästa. Härligt gäng var vi också.

Nu väntar soffläge.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera