Allmänt

Nu får det vara nog

Jag är förmodligen inte ensam, ensam om att den här deppigheten väller över en. Att nästan alla dagar ser likadana ut. Kalendern blottas helt tom. Inget speciellt att se fram emot. Jag är så trött på den här coronaskiten nu. Vill bara att allt ska återgå till det normala igen.

Igår hade vi en riktigt slow-motion-dag. Beccis och Lorentz kom hit till lunch. Barnen lekte. Vi chillade och chillade. Dukade fram och dukade av. Så ser de flesta dagarna ut just nu. De dagar man är ledig.

Letat länge efter en låååång dunjacka. En som inte är oversize och man ser ut som en vandrande köttbulle (okej fint på andra men inte på mig) och jag har funnit den!

Den finns på Ellos (länk) och jag hämtade ut den idag. Var i valet och kvalet om jag skulle ta en 34 eller 36 då den är lite figursydd. Men valde en 34a vilket var en jäkla tur för den var ju stor i storleken. Hade gärna velat att den skulle varit lite mer figursydd. Men den är lång, fylld med dun och smarta dragkedjor på sidorna.

Mitt i all denna deppighet beställde jag nyss hem ett nytt pussel också. Motivet är Marilyn och jag tycker den är vrålsnygg. Kommer givetvis rama in den sen.

1000 bitars och det kommer nog dröja sin lilla stund att pussla ihop det. Önskar så att jag hade ett pusselbord, det är något jag i framtiden ska införskaffa.

En torsdag som känts som en måndag. Och så är det redan fredag imorgon. Men det kvittar vilken dag det är, för alla känns ju som samma just nu 🙈.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera